• Zaalvoetbaltoernooi senioren

  Even geweldig het oude jaar afsluiten met een zaalvoetbaltoernooi met alle leden van VSC op een mooie zaterdag en strijden om prachtige prijzen en eeuwige roem door middel van een foto in The Hall of Fame!

  Op zaterdag 28 december 2018 vanaf 12.30 uur organiseert VSC een zaalvoetbaltoernooi voor alle seniorenteams van de club om het jaar 2019 in stijl af te sluiten. Gemengde teams, bestaande uit heren en dames, strijden die dag tegen elkaar voor eeuwige roem in The Hall of Fame.

  Het sportieve gedeelte van deze dag vindt plaats in sporthal Galgenwaard. Na een hele dag te hebben gestreden is er aansluitend een lekkere Chinese hap en 1 consumptie. En natuurlijk aansluitend de beroemde pubquiz in de VSC-kantine.

                                                       Met de mooie Ben Baars-pul als prijs

  Hoe schrijf je je in voor deze dag?

  1) Download het inschrijfformulier hier, of pak het van de bar bij VSC;

  2) Lever het ingevulde inschrijfformulier + 10 EURO in een envelopje (vergeet je naam niet op de envelop te zetten) in bij VSC of de organisatie.

  3) Of download het formulier, en mail hem door naar nicoemo@casema.nl en maak gelijk 10 euro over naar: NL17RABO0325304769 t.n.v. J.N. Emo. Vermeld als referentie 'zaalvoetbal + jouw eigen naam'. Een andere betaaloptie is met een tikkie via je 06-nummer. Stuur dan je betaling naar (06) 5259 2532.

  LET OP: NIET BETALEN IS NIET MEEDOEN!

  De inschrijving is vanaf heden gestart. Let op: vol is vol! Dus wees er snel bij. De laatste inschrijfmogelijkheid is zondag 15 december.

  Sportieve groeten van het organisatiecomité,
  Jurjen Bierling, Bertus Jansen Van Jorksveld en Nico Emo