• VSC Jeugdtoernooi 2023 bijna tropisch

  Op zaterdag 10 juni jl. (de warmste dag van het jaar tot dan toe) organiseerde VSC het jaarlijkse 'Poffertjes'-jeugdvoetbaltoernooi. Bij een maximumtemperatuur van net geen 30 graden hebben zo'n 275 pupillen en jeugdspelers in vijf poules gestreden om de winst. Daarnaast waren er prijzen te winnen bij het traditionele Gaten Schieten. 

  Er werd langs de lijn fanatiek aangemoedigd door vaders, moeders, broertjes en zusjes, opa's en oma's en andere supporters. En ondanks de hoge temperaturen smaakten de versgebakken poffertjes weer best! Het toernooi markeerde tevens de allerlaatste wedstrijd van het VSC JO15-1 team - bedankt boys, het ga jullie goed! Om nog even na te genieten vind je hier de foto's van het toernooi: https://flickr/s/aHBqjAHhx5

  De uitslagen van de wedstrijden en de eindstanden van de poules en de Gatenschietcompetitie zijn hier te vinden: https://www.shorturl.at/tAHQ1

  Wij hopen voor alle deelnemers en bezoekers een mooie en gezellige afsluiting van het voetbalseizoen 2022/2023 te hebben neergezet. Namens het bestuur van VSC danken wij alle teams voor hun komst en deelname en hopen elkaar volgend jaar weer te ontmoeten voor de 2024-editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi. 

  Tenslotte nog een woord van dank aan alle helpers en vrijwilligers die het toernooi mede mogelijk hebben gemaakt, en speciale dank aan hoffotograaf Richard Bosman! 

  VSC Jeugdtoernooicommissie