• VSC Jeugdtoernooi 2022 klinkend succes

  Afgelopen zaterdag (2 juli 2022) organiseerde VSC het jaarlijkse 'Poffertjes'-jeugdvoetbaltoernooi. 20 teams met in totaal meer dan 250 kinderen, variërend in leeftijd van 6 tot 16 jaar, streden in vijf poules om de prijzen - niet alleen om de poulewinst maar ook bij het traditionele gatenschieten. Daarnaast gaven voor het eerst ook de VSC-jonkies acte de présence door het spelen van onderlinge wedstrijden.

  Dankzij het prachtige weer stonden er veel vaders en moeders, broertjes en zusjes, opa's en oma's en andere supporters langs de lijn. En er werd fanatiek aangemoedigd! Tussen de wedstrijden door konden de kinderen genieten van versgebakken poffertjes.

  Om nog even na te genieten vindt u hier de foto's van het toernooi: https://flic.kr/s/aHBqjzWFSv (2 pagina's)

  De uitslagen van het gatenschieten, de wedstrijden en de eindstanden van de poules zijn hieronder te vinden: 

  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GXNyylkl-hbEBPtW6N67ThEkJaboPA4vjL8wBjkGP2k

  Wij hopen voor alle deelnemers en bezoekers een mooie en gezellige afsluiting van het voetbalseizoen 2021/2022 te hebben neergezet. Namens het bestuur van VSC danken wij alle teams voor hun komst en deelname en hopen elkaar volgend jaar weer te ontmoeten voor de 2023-editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi.

  Tenslotte nog een woord van dank aan alle helpers en vrijwilligers die het toernooi mede mogelijk hebben gemaakt, en een speciaal woord van dank aan hoffotograaf Richard Bosman!

  VSC-jeugdtoernooicommissie