• VSC-jeugdtoernooi 2021 groot succes

    Lang zag het er naar uit dat er, na de afgelasting van editie 2020, ook geen editie 2021 van het jaarlijkse VSC-jeugdvoetbaltoernooi zou kunnen komen. Maar de versoepelingen van eind juni maakten het mogelijk en zo hebben we toch nog een positief einde aan het afgelopen seizoen kunnen geven. In een tijd van slechts enkele weken heeft het ervaren organisatieteam het jeugdtoernooi mogelijk gemaakt, mede dankzij de bliksemsnelle inschrijvingen van de deelnemende teams - de animo om weer te kunnen voetballen was enorm.

    Aldus kon op zaterdag 3 juli het VSC-jeugdtoernooi 2021 plaatsvinden, met 24 deelnemende teams met in totaal zo'n 250 spelers, in leeftijd variërend van 7 tot 14 jaar. De traditionele poffertjeskraam was weer van de partij en de teams konden tussen hun poulewedstrijden door ook deelnemen aan de competitie Gaten Schieten. De weergoden waren ons opnieuw zeer gunstig gezind, hetgeen goed te zien is op de foto's. Klik op https://flic.kr/s/aHsmW7Q2a4

    De uitslagen van het Gaten Schieten, de wedstrijden en de eindstanden van de poules zijn hier te vinden: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TyuIXLCVc1E1-lESacI6HcjC0UAMQORRw9ullG9iwF0/edit?usp=sharing

    Namens het organisatieteam en het bestuur van VSC danken wij alle teams voor hun komst en deelname en hopen elkaar volgend jaar weer te ontmoeten voor de 2022-editie van het VSC-jeugdvoetbaltoernooi.

    Tenslotte nog een woord van dank aan alle helpers en vrijwilligers die het toernooi mede mogelijk hebben gemaakt, en een speciaal woord van dank aan huisfotograaf Richard Bosman!