• Verslag (en foto's) G-challengetoernooi 2021

  Zaterdagochtend 23 oktober mochten de deelnemers aan het G-challengetoernooi en hun begeleiders, weer vroeg uit de veren. Iedereen was op tijd. Logisch natuurlijk want iedereen was er klaar voor na zo lang wachten i.v.m. met Corona. Eindelijk weer eens een toernooi! 

  Na een rustige ontvangst met inschrijving en een kopje koffie of warme chocolademelk, werd er plaatsgemaakt voor een warm muzikaal en feestelijk onthaal door blaaskapel 'De Brulkikkers'! Hierna moesten alle voetballers zich verzamelen op het veld.

  De opening was gezellig en wethouder Maarten van Ooijen sprak om 10.00 uur alle mensen toe op sportpark VSC te Utrecht. Na zijn toespraak nam Jean-Paul de Jong, oud-FC Utrecht-speler en de grondlegger van het G-Challenge toernooi, de microfoon over en begon aan de warming-up voor de spelers. Met opzwepende muziek wist hij iedereen te enthousiasmeren om mee te doen en ook het publiek kon niet stil blijven staan.

  Nu de spelers warm genoeg waren, konden de wedstrijden beginnen. in totaal waren er 21 teams aangemeld vanuit heel Nederland.

  De poules waren onderverdeeld in:

  - Benjamins, waarin gespeeld werd in een opblaasveld en 2 kleine veldjes (vriendschappelijke poule, iedereen was gelijk, meedoen was belangrijker dan winnen?

  - Junioren, categorie A en B, half veld, 7 tegen 7

  - Senioren, categorie A en B, half veld, 7 tegen 7

  In de pauze van 12.00 tot 13.00 uur was er voor iedereen een lekker lunchpakketje beschikbaar met drinken erbij. En voor de vitamientjes lagen er mooie grote mandarijnen. Van 12.15 tot 12.45 uur werd er een promotiewedstrijd gespeeld door FC Utrecht Old Stars, die het op moesten nemen tegen de beste spelers van alle G-Challenge teams. De uitslag was 0-3 voor het G-Challenge team. 

  Tussen de wedstrijden door konden de junioren en senioren teams ook nog proberen een extra prijs te winnen bij het onderdeel 'gaten schieten'. 

  Na een dag sportieve strijd en mooi droog weer met veel supporters volgde tegen 15.00 uur de prijsuitreiking.

  Junioren A, 1e prijs  : FC Utrecht

  Junioren B, 1e prijs  : DVSU JG2

  Senioren A, 1e prijs  : VSC All Stars

  Senioren B, 1eprijs  : Sportbroeders

  De prijzen werden uitgereikt onder begeleiding van Jean-Paul de Jong en voor alle deelnemers was er een medaille, want uiteindelijk waren het allemaal kampioenen! Bovendien ontvingen alle deelnemers nog een prachtig t-shirt van de organisatie, als aandenken aan dit toernooi. 

  Uiteraard mocht de fotograaf niet ontbreken om deze sportieve en bijzondere dag vast te leggen. Hieronder vind de link naar de foto’s, zodat iedereen nog kan nagenieten.

  ---

  https://flic.kr/s/aHsmX1fxEc

  ---

  Wij hopen dat we volgend jaar weer zo’n succesvolle dag neer mogen zetten en we nog meer teams mogen verwelkomen.

  Met sportieve groet,
  Organisatie G-Challenge