• Sportmedische begeleiding van GoFysio

  Met ingang van heden is fysiotherapeut Kim Hellemans (van GoFysio) elke donderdag aanwezig bij VSC om je te begeleiden bij een blessure. Daarvoor heeft VSC elke donderdag een gratis inloopspreekuur van 19.00 tot 20.00 uur.

  Laat je blessure snel screenen door de fysiotherapeut.

  Afspraak maken
  Voor blessure screening of intapen hoef je geen afspraak te maken, maar kun je op het inloopspreekuur terecht. Wil je direct een afspraak maken voor behandeling? Bel dan naar de praktijk, maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur via (085) 0656 333 of stuur een e-mail naar info@gofysio.nl.

  Performance testen
  Wil je met je team een performance test doen? Het testen van de motorische vaardigheden en skills op individueel en teamniveau? Vraag dan bij de fysiotherapeut naar de mogelijkheden en breng je team op een hoger niveau.

  Kosten voor VSC-leden
  De screening/1e behandeling tijdens het inloopspreekuur is gratis. Overige kosten worden gedeclareerd bij jouw ziektekostenverzekeraar.

  Ben je onder de 18 jaar, dan worden alle behandelingen vergoed door de ziektekostenverzekering. Ben je ouder dan 18 jaar, dan verloopt het via de aanvullende verzekering. Zorg dat je dus een verzekering afsluit voor fysiotherapie. Ben je niet aanvullend verzekerd? Kijk dan op www.gofysio.nl/tarieven voor de tarieven.

  GoFysio heeft contracten met alle verzekeraars. Je kunt direct terecht, zonder verwijzing van de huisarts.

  Karlijn Tap loopt stage bij VSC als fysiotherapeute en sportbegeleidster (bij de zondagselectie)