• Ruime bekerwinst VSC Zaterdag 13 in Bunnik

    Ruststand: 0-4/Eindstand: 1-7

    Zaterdag 3 september 2022 stond voor velen van VSC 13 met grote letters in de agenda: We mochten weer de wei in na een heerlijke zomerstop. Helaas stond het voor een flink aantal nog niet in de agenda waardoor we slechts 2 wissels hadden. We vertrokken per fiets richting Bunnik om daar de eerste punten op te halen. De voorbereiding verliep soepel, de tenues pasten nog, de ballen waren weer opgepompt en het zonnetje scheen.

    In de eerste helft begonnen we vrij sterk. Voetballend waren we de bovenliggende partij maar zonder veel kansen bleef het een tijd doelpuntloos. Na de drinkpauze (ivm de warmte) ging het echter los. Binnen 10 minuten scoorden we drie keer en leek de wedstrijd al gespeeld. Onze CV Bart stond linksbuiten en wist ons te verbazen en scoorde twee keer voor rust na mooie aanvallen. Kort voor rust scoorde Pablo er nog één na een goede corner van Melle.

    Na de mierzoete ranja in de rust gingen we vrolijk verder. De variant na de aftrap, gezien bij o.a. Sparta en PSG, werd ingezet. Helaas een mindere uitvoering, maar leverde toch een corner op. Lekker. Een paar minuten laten ging het scoren rustig door. Bart scoorde zelfs zijn 3e en 4e en solliciteert hiermee toch echt naar een plek voorin. Na de 0-7 (door onze invaller) gingen we weer wat drinken. Het laatste kwart deed VSC het wat rustiger aan. Een eretreffer werd nog gemaakt maar al met al een eenvoudige middag.

    De derde helft is ook overtuigend gewonnen. Na wat pilsjes bij Bunnik maakten we de overtocht naar VSC. In de kantine was het feestje al lekker gaande. De nodige biertjes werden genuttigd, de nummers werden meegezongen met de zanger en Willem gaf zelfs nog een gastoptreden weg. Complimenten aan de organisatie!