• Aanmeldformulier

  Druk op de aanmeld-knop en vul het online formulier in!

 • Lid worden van VSC? Dat kan! Druk op de bovenstaande aanmeld-knop en vul het online formulier in!

   

  Voor jeugdleden geldt een minimum leeftijd van 5 jaar. Ook is er een mogelijkheid dat bij onvoldoende leden van dezelfde leeftijdscategorie er geen indeling in een jeugdteam volgt. De aanmelder wordt dan op een wachtlijst geplaatst tot er voldoende aanmeldingen zijn om een team in te schrijven. Houd wel rekening met het volgende:

   

  • Ben je in het verleden lid geweest van een KNVB-vereniging? Vul dan je relatienummer op het digitale inschrijfformulier. Is het relatienummer je niet bekend? Vermeld dan de naam van je vorige vereniging.
  • Overschrijven moet voor 15 juni (24.00 uur) van enig jaar. Daarna is overschrijving alleen mogelijk als de KNVB dispensatie verleent.
  • Een verzoek tot overschrijving voor het lopende seizoen kan worden ingediend tot en met de eerste vrijdag van de maand maart. Alle verzoeken, die na deze datum zijn/worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen en zullen dus automatisch worden meegenomen naar het volgend seizoen. Aangezien de sluitingsdatum voor het indienen van overschrijvingen een bestuursbesluit is, kan er helaas geen uitzondering worden gemaakt. Dit geldt voor alle senioren (inclusief het G-voetbal) en junioren in zowel de A- alsmede de B-categorie.

  Wijzigingen

   

  Leden kunnen zelf een aantal gegevens wijzigen via de menukeuze Mijn Club op de website en de Voetbal.nl applicatie. Hier kunnen adreswijzigingen en verandering van e-mailadres zelf ingevoerd worden.

   

  Ledenadministratie VSC