• Jeugdvoetbal in Coronatijd

    De afgelopen maanden konden de VSC-jeugdtrainingen - overeenkomstig de geldende maatregelen - gelukkig gewoon doorgaan. Desondanks missen de kids hun wekelijkse wedstrijden op zaterdag. Voetballen tegen andere clubs is niet toegestaan, ook niet vriendschappelijk. Onderlinge wedstrijden mogen echter wel. Daarom organiseren de VSC-jeugdtrainers en -begeleiders regelmatig onderlinge toernooitjes met gemengde teams, samengesteld uit verschillende leeftijdsgroepen en wordt er extra zaterdagtraining aangeboden. 

    Zo ook afgelopen zaterdag: JO9 t/m JO11 speelden onderling een minitoernooi, ingedeeld in gemengde teams met roemruchte namen als o.a. Real Madrid, Bayern München en Juventus. De winnaar? FC Utrecht natuurlijk!

    JO13-1 maakte van de gelegenheid gebruik om een extra training in te lassen, om de conditie en wedstrijdscherpte op peil te houden.

    We boften (wederom) met het weer: het was droog en ondanks de lage temperatuur en koude wind stonden de kinderen toch lekker in een januarizonnetje te voetballen. Na afloop smaakte de warme chocolademelk met een koek extra lekker!

    Nieuwsgierig naar de foto's? Bekijk ze hier!