• Geef je op voor het onderlinge toernooi

  Beste Voetbal vrienden van VSC

  Het coronavirus waart nog altijd rond, Maar er zijn gelukkig meer versoepelingen gekomen: de kantine mag weer open en er mag weer meer gevoetbald worden onder de eigen leden van VSC.

  Nu kwamen er meer vragen of er een toernooi geregeld kan worden, en daar hebben wij naar geluisterd.

  Wij willen aankomend weekend al beginnen, voor alle senioren voetballers, vrouwen en mannen door een knock-out fase voetbal te spelen:als je wint dan ga je verder in de ronde.

  Alle elftallen (zowel zaterdag als zondag) mogen zich inschrijven. Door middel van een loting wordt bepaald op welke dag en tegen wie je speelt.

  De eerste wedstrijden beginnen op zaterdag 12 juni om 11 uur en om 14 uur en op zondag 13 juni om 11 uur en ook om 14 uur. Die week erop zowel op zaterdag 19-6 en zondag 20-6 dezelfde tijden, en in het weekend van 26-6 en 27-6 ook dus.

  Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen we klaar zijn in drie weekenden of er moet nog een weekend gespeeld worden, maar dat horen jullie dan wel.

  Let wel op: je schrijft je in met je eigen elftal, we spelen volgens de KNVB-regels en bij een gelijkspel worden er penalty’s genomen gelijk erna, dus geen verlenging.

  Is er een elftal verhinderd of kan er niet gespeeld worden, dan is het andere team automatisch winnaar en gaat naar de volgende ronde.

  Uiteraard zijn er prijzen in de vorm van leuke consumptie-samenstellingen en we vragen geen inschrijfgeld.

  Dus doe sportief mee en schrijf je zo snel mogelijk in, uiterlijk donderdag 12.00 's middags. 's avonds om 19.00 uur zijn de wedstrijden bekend.

  De loting is te volgen op de website en via mail. Dus schrijf je in. Stuur een e-mail naar nicoemo@casema.nl

  Veel sportieve gezondheid toegewenst!

  Met vriendelijke groet,
  Organisatie VSC Toernooi Utrecht 2021