• Commissies

  Dag heren, dames, elftalleiders en spelers van VSC,

  Inmiddels hebben we een aantal aanmeldingen binnen voor verschillende commissies. Heel erg fijn dat sommigen van jullie zich willen inzetten voor de club. Maar het is nog niet genoeg! We zoeken nog minimaal 1 persoon voor de sponsorcommissie en nog minimaal 2 personen voor de activiteitencommissie. Hieronder een korte omschrijving van wat je als commissielid kan gaan doen:

  Sponsorcommissie: Financieel bijhouden en contact onderhouden van de huidige (bord)sponsoren/vrienden van de club en het aantrekken van nieuwe sponsoren. Ken je veel mensen, heb je een marketingachtergrond? Dit is een mooie kans om voor een paar uurtjes van je tijd per maand in onze club te steken, waar je ook nog eens van leert.

  Activiteitencommissie: Zaterdags een zanger op de club? Zondags een darttoernooi? In overleg is een hoop mogelijk. Daarom zijn we op zoek naar een paar mensen die wat vaker iets willen organiseren bij VSC.

  Goed om te weten is, dat we echt niet heel veel tijd van je vragen voor een van deze functies. Een paar keer de hoofden bij elkaar steken kan al heel wat moois opleveren.

  Mocht je geïnteresseerd zijn neem dan contact op via secretaris@vsc-utrecht.nl

  We horen graag van jullie.

  Bestuur VSC