• Commissieleden gezocht

  Beste heren, dames, elftalleiders en spelers van VSC.

  Voor verschillende commissies zijn wij nog op zoek naar enthousiaste mensen die een steentje bij willen dragen aan deze mooie club VSC.

  Voor elke commissie zoeken wij minimaal twee personen die enthousiast zijn om de club naar een hoger niveau te tillen met bijvoorbeeld meer sponsoren en meer activiteiten.

  Hieronder een korte omschrijving van wat je als commissielid kan gaan doen:

  Sponsorcommissie
  Financieel bijhouden en contact onderhouden van de huidige (bord)sponsoren/vrienden van de club en het aantrekken van nieuwe sponsoren. Ken je veel mensen, heb je een marketingachtergrond? Dit is een mooie kans om voor een paar uurtjes van je tijd per maand in onze club te steken, waar je ook nog eens van leert.

  Bouwcommissie
  Veel mensen hebben wel een mening over de huidige kantine. En er liggen plannen om deze ook een opfrisbeurt te geven. Heb je een idee voor verbetering? Neem dan deel aan de bouwcommissie. Wat vragen we van je? Een paar keer bij elkaar komen voor ideeën en een plan en die pitchen aan het bestuur. We zijn op zoek naar een groepje die met frisse en haalbare verbouwplannen komt.

  Activiteitencommissie
  Zaterdags een zanger op de club? Zondags een darttoernooi? In overleg is een hoop mogelijk. Daarom zijn we op zoek naar een paar mensen die wat vaker iets willen organiseren bij de club.

  Toernooicommissie
  We hebben natuurlijk een jeugdtoernooi en een G-toernooi. En in de winter een zaalvoetbaltoernooi. Daar moet het een en ander voor geregeld worden.

  Goed om te weten is dat we echt niet heel veel tijd van je vragen voor één van deze functies. Een paar keer de hoofden bij elkaar steken kan al heel wat moois opleveren.

  Interesse of wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar secretaris@vsc-utrecht.nl

  We horen graag van jullie.
  Bestuur VSC